Ana SayfaGaleriGaleri: Ford Fusion 2012 - Yeni Ford Mondeo 2013

Galeri: Ford Fusion 2012 – Yeni Ford Mondeo 2013

Bugün Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ve Amerika pazarında satışa sunulacak olan yeni Ford Fusion, Avrupa yollarına yeni Mondeo adıyla çıkacak. Şimdi sizlere bu yeni modelin fotoğraflarını sunuyoruz. Bu sabah yayına verdiğimiz yeni Ford Mondeo 2013 haberine ulaşmak içinse BURAYA tıklayabilirsiniz.

[ngg_images gallery_ids=”35″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Tarık Akagünhttps://otomobil.com.tr
Otomobil gazeteciliğine sektörün köklü yayınlarından Otohaber dergisinde başlayan Tarık Akagün, kariyeri boyunca auto motor & sport, Evo ve Car gibi uluslararası prestije sahip dergilerde üst düzey editörlük ve yazı işleri müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Türk otomobil basınında GPS teknolojili performans ölçümlerini (Otohaber) ve videolu test (e-otodergi) formatını başlatan ilk isim olan Akagün, teknik veri odaklı otomobil testlerinin önde gelen isimlerindendir. Haziran 2008’den bu yana Otomobil Yayıncılık bünyesinde yönetici ortaklık görevini sürdürmekte; e-otodergi ve www.otomobil.com.tr platformlarında objektif, veriye dayalı ve bağımsız otomobil incelemeleri kaleme almaktadır. 20 yılı aşkın tecrübesiyle Türk otomobil basınında teknik test süreçlerinin en kıdemli uzmanlarından biridir.

3 YORUMLAR

  1. Aston Martin çizgilerini hiç acımadan kullanmışlar.. Bu kadar pahalı bir markanın özgünlüğünü yok etmek bakalım Ford’a ne kadar süre iyi para kazandıracak.. Kendi bünyesindeki bir markayı harcamış oldu Ford.. Tebrikler..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

Kategoriler