Ana SayfaDiğerMercedes-Benz Türk’ten basketbola desteğe devam

Mercedes-Benz Türk’ten basketbola desteğe devam

2001 yılından bu yana Türk Milli Basketbol Takımları ana sponsoru olan Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Türkiye Basketbol Federasyonu, 14 Ağustos 2012 tarihinde düzenlenen basın toplantısıyla sponsorluk sözleşmesinin 2014 yılına kadar uzatıldığını duyurdu.

İstanbul’da Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama Merkezi’nde bu amaçla düzenlenen törene Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, TBF Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, A Milli Basketbol Takımı oyuncuları  ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldılar.

Uzatılan sözleşme ile mevcut araçlar yenilenerek; 1 adet Travego Milli takım otobüsü, 1 adet S Sınıfı , 2 adet E Sınıfı, 2 adet ML Sınıfı, 6 adet C Sınıfı, 6 adet B Sınıfı, 3 adet Viano, 4 adet Sprinter  olmak üzere toplamda 25 yeni araç Türkiye Basketbol Federasyonu’nun hizmetine sunuldu.

Tarık Akagünhttps://otomobil.com.tr
Otomobil gazeteciliğine sektörün köklü yayınlarından Otohaber dergisinde başlayan Tarık Akagün, kariyeri boyunca auto motor & sport, Evo ve Car gibi uluslararası prestije sahip dergilerde üst düzey editörlük ve yazı işleri müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Türk otomobil basınında GPS teknolojili performans ölçümlerini (Otohaber) ve videolu test (e-otodergi) formatını başlatan ilk isim olan Akagün, teknik veri odaklı otomobil testlerinin önde gelen isimlerindendir. Haziran 2008’den bu yana Otomobil Yayıncılık bünyesinde yönetici ortaklık görevini sürdürmekte; e-otodergi ve www.otomobil.com.tr platformlarında objektif, veriye dayalı ve bağımsız otomobil incelemeleri kaleme almaktadır. 20 yılı aşkın tecrübesiyle Türk otomobil basınında teknik test süreçlerinin en kıdemli uzmanlarından biridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

Kategoriler