Ana SayfaHaber EkstraGoodyear Premio’dan Motorlu Taşıtlar Vergisi kampanyası

Goodyear Premio’dan Motorlu Taşıtlar Vergisi kampanyası

Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin tescilli “hızlı otomobil servisi” markası Premio, 31 Ocak tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni (MTV) İş Bankası Maximum Kart ile ödeyenlere, 2 Ocak- 29 Şubat 2012 tarihleri arasında Premio servislerinde ücretsiz araç güvenlik kontrolü ve 60 TL olan rot ayarı hizmetini 19 TL’ye sunuyor. Goodyear’ın Premio Mağazaları; lastik değişiminden akü değişimine, yağ değişiminden jant ihtiyacına, cam sileceğinden farlara, fren bakımından periyodik bakıma kadar, araçlar için pek çok hizmeti tek çatı altında sunuyor.

İş Bankası Maksimum Kart kullanıcıları, www.gib.gov.tr adresinden 31 Ocak 2012 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde üç eşit taksit imkânına sahip olacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kart sahiplerinin de yararlanabildiği kampanya için Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme dekontu vergi alındısının Premio bayilerine gösterilmesi yeterli olacak.

Tarık Akagünhttps://otomobil.com.tr
Otomobil gazeteciliğine sektörün köklü yayınlarından Otohaber dergisinde başlayan Tarık Akagün, kariyeri boyunca auto motor & sport, Evo ve Car gibi uluslararası prestije sahip dergilerde üst düzey editörlük ve yazı işleri müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Türk otomobil basınında GPS teknolojili performans ölçümlerini (Otohaber) ve videolu test (e-otodergi) formatını başlatan ilk isim olan Akagün, teknik veri odaklı otomobil testlerinin önde gelen isimlerindendir. Haziran 2008’den bu yana Otomobil Yayıncılık bünyesinde yönetici ortaklık görevini sürdürmekte; e-otodergi ve www.otomobil.com.tr platformlarında objektif, veriye dayalı ve bağımsız otomobil incelemeleri kaleme almaktadır. 20 yılı aşkın tecrübesiyle Türk otomobil basınında teknik test süreçlerinin en kıdemli uzmanlarından biridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

Kategoriler