Ana Sayfae-otodergie-otodergi Eylül 2015 sayısı yayında

e-otodergi Eylül 2015 sayısı yayında

Türkiye’nin ilk elektronik otomobil dergisi e-otodergi’nin Eylül 2015 tarihli 85’inci sayısı öncelikli olarak www.e-otodergi.com sitesinde yayına girdi. 134 sayfalık (basılı dergilerdeki 268 sayfaya denk geliyor) bu dolu dolu sayımızı beğeneceğinizi umuyoruz. Kısa bir süre sonra ios ve android tabanlı tüm mobil cihazlarda da yayına girecek olan Eylül sayısının içindeki haberler arasında; Frankfurt Otomobil Fuarı 2015, CAR2GO, smart times 2015 ve Ağustos 2015 otomobil satışları yer alıyor

7 ilk sürüş

Bu ay tam 7 ilk sürüş izlenimiyle karşınızdayız. Bunlar: Honda CR-V 1.6 i-DTEC Otomatik, Hyundai Tucson 1.6 T-GDI DCT, BMW 340i, BMW X1 xDrive25i, Volvo XC90 D5, Mitsubishi L200 ve Peugeot 508 1.6 BlueHDi EAT6.

2 videolu test

Bu ay iki videolu testimizle karşınızdayız: Seat Leon ST 1.6 TDI 4WD X-Perience ve Subaru Forester 2.0 D CVT.

1 karşılaştırma

Bu ayki karşılaştırma sayfalarımızın konukları, Renault Kadjar 1.5 dCi EDC 4×2 ve Nissan Qashqai 1.6 dCi X-Tronic 4×4.

5 sürüş izlenimi 

Bu ayki sürüş izlenimi sayfalarımızın konukları arasında ise Jaguar XE 20d Sedan R-Sport, Hyundai i20 Coupe, Hyundai Accent Blue 1.6 CRDi DCT, Volkswagen Caddy 1.6 TDI DSG ve Toyota Avensis 1.6 D-4D Manuel bulunuyor.

Bir tık ötenizde

e-otodergi’nin Eylül 2015 tarihli 85’inci sayısını bilgisayarınıza indirmek için www.e-otodergi.com sitemizi ziyaret ediniz.

Keyifli okumalar ve izlemeler dileriz.

Tarık Akagünhttps://otomobil.com.tr
Otomobil gazeteciliğine sektörün köklü yayınlarından Otohaber dergisinde başlayan Tarık Akagün, kariyeri boyunca auto motor & sport, Evo ve Car gibi uluslararası prestije sahip dergilerde üst düzey editörlük ve yazı işleri müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Türk otomobil basınında GPS teknolojili performans ölçümlerini (Otohaber) ve videolu test (e-otodergi) formatını başlatan ilk isim olan Akagün, teknik veri odaklı otomobil testlerinin önde gelen isimlerindendir. Haziran 2008’den bu yana Otomobil Yayıncılık bünyesinde yönetici ortaklık görevini sürdürmekte; e-otodergi ve www.otomobil.com.tr platformlarında objektif, veriye dayalı ve bağımsız otomobil incelemeleri kaleme almaktadır. 20 yılı aşkın tecrübesiyle Türk otomobil basınında teknik test süreçlerinin en kıdemli uzmanlarından biridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

Kategoriler