Ana SayfaÇarpışma Testi12 Euro NCAP çarpışma testi videosu yayına girdi

12 Euro NCAP çarpışma testi videosu yayına girdi

Euro NCAP 26 Ekim 2011 tarihinde 12 otomobilin çarpışma testi sonuçlarını yayınlamıştı ve biz de sizler için bu konu hakkında kapsamlı bir haber yayınlamıştık (O habere ulaşmak için BURAYA tıklayınız).

 

Bugün ise bu 12 otomobilin (Audi Q3, yeni BMW 1 Serisi, yeni Chevrolet Captiva, Fiat Freemont, Ford Ranger, Hyundai Veloster, Lancia Thema, Lancia Voyager, yeni Mercedes-Benz ML, yeni Opel Astra GTC, yeni Opel Zafira Tourer ve yeni Toyota Yaris) Euro NCAP çarpışma testi videolarını yayına verdik. Bu çarpışma testi videolarına ulaşmak için “Video” sekmesine ve/veya “Çarpışma testi” kategorisine girebilirsiniz.

Tarık Akagünhttps://otomobil.com.tr
Otomobil gazeteciliğine sektörün köklü yayınlarından Otohaber dergisinde başlayan Tarık Akagün, kariyeri boyunca auto motor & sport, Evo ve Car gibi uluslararası prestije sahip dergilerde üst düzey editörlük ve yazı işleri müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Türk otomobil basınında GPS teknolojili performans ölçümlerini (Otohaber) ve videolu test (e-otodergi) formatını başlatan ilk isim olan Akagün, teknik veri odaklı otomobil testlerinin önde gelen isimlerindendir. Haziran 2008’den bu yana Otomobil Yayıncılık bünyesinde yönetici ortaklık görevini sürdürmekte; e-otodergi ve www.otomobil.com.tr platformlarında objektif, veriye dayalı ve bağımsız otomobil incelemeleri kaleme almaktadır. 20 yılı aşkın tecrübesiyle Türk otomobil basınında teknik test süreçlerinin en kıdemli uzmanlarından biridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

Kategoriler